Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић вакцинисао се у Вакциналном центру Дома здравља Бијељина
26.07.2021.
Данас је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић посјетио вакцинални центар Дома здравља Бијељина и том приликом се вакцинисао.

Градоначеник је у Вакциналном центру примио "Astra Zeneca" вакцину.

Директорица је за медије изјавила да је поносна што се градоначелник одазвао на вакцинацију, тим прије што је као доктор медицине својим примјером указао свим грађанима да треба да се вакцинишу. Поред тога навела је да је Дом здравља Бијељина у трећој фази вакцинације односно да је од 15. јула започела масовна вакцинација у Вакциналном центру Дома здравља Бијељина, која се обавља у пријеподневним сатима. Такође, изјавила је да се данас и сутра (понедељак и уторак) врши масовна вакцинација  "Sinofarm" вакцином прије подне, а у сриједу "Pfizer Biotech" вакцином. У својој изјави навела је да је стигла друга доза "Sputnik V" вакцине, тако да ће Дом здравља Бијељина од четвртка вршити ревакцинацију неких 3000 људи који чекају ревакцину "Sputnik V".

Градоначеник је у својој изјави за медије навео да доласком у Вакцинални центар жели да пружи захвалност здравственим радницима на досадашњој исцрпној борби против ковида. Изјавио је да треба да будемо одговорни и у стабилној епидемиолошкој ситуацији. Такође, упутио је позив грађанима да се што више вакцинишу, како би спремно дочекали неки од других сојева који се најављују. Градоначелник је похвалио Дом здравља изјавивши да је установа са одличним начином пословања, и да је као таквој обезбијеђен велики број вакцина. Грађанима је поручио да је вакцинација излаз из ове ситуације.

  
Вијести

Вријеме