Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
OБИЉЕЖАВАЊЕ КРСНЕ СЛАВЕ ДОМА ЗДРАВЉА БИЈЕЉИНА
24.05.2023.

Присуством на литургији у храму Светих апостола Петра и Павла у Бијељини и ломљењем крсног колача у просторијама Дома здравља Бијељина данас је обиљежена слава Дома здравља Бијељина Свети Ћирило и Методије.

 

Овогодишњи кум славе, предсједник Скупштине Града Бијељина, Александар Ђурђевић изјавио је да му је велика част и задовољство што му је припала данашња улога, те је и са аспекта пацијента, односно корисника услуга наше установе и са аспекта представника Скупштине града, која је оснивач Дома здравља, похвалио организацију и вриједан рад свих запослених у установи. Такође, Ђурђевић је пожелио још много успјешних година менаџменту установе и нагласио је да је Дом здравља Бијељина једна од ријетких здравствених установа у Републици Српској која позитивно послује.

Директорица Дома здравља Бијељина, прим. др Данијела Ђукин, захвалила се свим гостима, честитала крсну славу запосленим  и нагласила да је Дом здравља Бијељина на оваквом нивоу организације и рада јер функционише као велика породица у којој сваки члан, односно радник, вриједно и предано ради свој посао.

Поводом крсне славе Свети Ћирило и Методија уручене су и јубиларне награде запосленима који су у овој установи провели 20 односно 30 година радног стажа.

  
Вијести

Вријеме