Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Посјета представника Удружења српских привредника у Швајцарској
29.12.2015.
Велико је задовољство што нам је данас у посјети предсједник удружења српских привредника у Швајцарској са својим сарадницима.

Свједоци сте да се у последње вријеме, доста важних људи који посјећују град Бијељинa, заустављају и у Дому здравља Бијељина. Ми то схватамо као признање за наше постигнуте резултате и квалитет у раду, али и као подстрек за наставак оваквог рада. У 2016. години, настојаћемо да постигнемо још боље резултате, дајући свој максимум у раду а све у корист наших суграђана. Данас смо постигли договор са Удружењем српских привредника у Швајцарској о заједничој сарадњи у наредном периоду, размјени знања и искустава. Ми можемо доста тога да научимо и примјенимо из Швајцарског модела организације здравствене заштите а надамо се да се и од нас може учити," изјавио је доц. др Златко Максимовић, директор Дома здравља Бијељина.

Стојан Стевановић, предсjедник удружења српских привредника у Швајцарској је рекао: "Након данашње посјете Дому здравља Бијељина, могу само да кажем да сам импресиониран оним што видим, нарочито када се упореди са оним што је Дом здравља некада био. Дом здравља Бијељина се заиста налази на нивоу здравствених установа у Швајцарској. У склопу договорене сарадње, др Златка Максимовића смо данас позвали да дође у посјету у Швајцарску и оствари контакте са нашим пријатељима који раде у здравству Швајцарске и размјене знања и искуства, а наше удружење ће уложити све напоре да проширимо вид сарадње. Удружење српских привредника у Швајцарској између осталог, проводи активности помоћи здравственим установама на разне начине."



 
Вијести

Вријеме