Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Почетак градње амбуланте у Новом насељу Јања
22.08.2016.
Директор Дома здравља, др Златко Максимовић, данас је положио камен темељац за изградњу објекта нове Aмбуланте породичне медицине у насељу Нова Јања.

Изграднњом нове амбуланте желимо да здравствену заштиту приближимо свим нашим суграђанима, и да повећамо квалитет живота људи који живе у Новој Јањи. За овај пројекат Дом здравља је издвојио преко 150.000 конвертибилних марака личних средстава, и план нам је да све послове завршимо и Aмбуланту отворимо у наредна два мјесеца, истакао је Максимовић, напомињући да су у последњих осам година на подручју Бијељине покренуте 24 нове Aбуланте породичне медицине.

Максимовић је напоменуо да цијелу активност води и финансира Дом здравља Бијељина, те да је и за овај пројекат изостала помоћ  бијељинске Градске управе и тренутног градоначелника.

Станислав Милошевић из Јање захвалио се др Максимовићи на свим уложеним напорима истичући да је изградња амбуланте у овом мјесту потреба на коју становници упозоравају последњих десте година. 

- Нова Јања је увијек била политичко питање, али се у њу најмање улагало и улаже. Нова Јања се увијек заобилазила када су у питању развојни пројекти. Изградња Амбуланте је велики корак који ће моного олакшати људима, и квалитет живота подићи на виши ниво, истакао је Милошевић

Поред Амбуланте породичне медицине у Новој Јањи, доктор Златко Максимовић је најавио скоро отварање овог објекта и у бијељинском мјесту Трњаци.

  
Вијести

Вријеме