Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Пријем поводом завршене успјешне пословне године
26.12.2017.
У Дому здравља Бијељина организoван je новогодишњи пријем за пословне партнере и медијске куће.

"Дом здравља Бијељина је у 2017. години постигао веома добре резултате. Успјешно је одговорено на све изазове и захтјеве који су били испред нас. Остварна је добра сарадња са Грaдском управом, Министарством здравља и социјалне заштите, Фондом здравственог осигурања  и пословним партнерима", рекао је директор Дома здравља Бијељина, прим. др Душко Миловановић.

"Дом здравља је био и остао регионални лидер квалитета у пружању услуга на примарном нивоу здравствене заштите. Висок ниво радне одговорности, добра радна атмосфера,  висок степен идентификације са установом,  омогућили су превазилажење свих замки и потешкоћа садашњег времена", рекао је замјеник директора, др Игор Новаковић.

Помоћник директора за економско-финансијске послове, Гордана Митровић, истакла је да је Дом здравља Бијељина у 2017. години остварио пословни резултат - добит, те да је кључ успјеха прецизно и добро планирање.

Менаџмент Дома здравља Бијељина свим суграђанима, пословним партнерима и представницима медија,  жели срећне наступајуће новогодишње и божићне празнике.

  
Вијести

Вријеме