Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Традиционални пријем за пословне сараднике, медије и запослене
31.12.2018.
У Дома здравља Бијељина организован је традиционални пријем за пословне сараднике, медије и запослене пововодом постигнуитих одличних резултата таком 2018. године.

Директор Дома здравља Бијељина прим. др Душко Миловановић је нагласио да је задовољан  због позитивних оцјена од стране корисника услуга и додао је да се константно  ради на стварању услова за што бољом здравственом заштитом грађана.

„У овој години смо комплетно опремили и отпочели са радом Службе за радиолошку и ултразвучну дијагностику, опремили смо и пустили у рад објекат вешераја, централне стерилизације и почели са радом  у новом објекту  у Новом Насељу Јања", рекао је директор Дома здрава Бијељина.  Такође је најавио да ће и наредној години радити на побољшању приступа особама са инвалидитетом и теже покретним особама, планира се изградња лифта, куповина два нова санитетска возила и друга опрема.

Замјеник директора  изразио је задовољство стабилношћу пословања Дома здравља Бијељина. „Имамо коректву сарадњу са половним партнерима, као и са Градском управом, ресорним министарством и Фондом здравствене заштите РС", рекао је др Игор Новаковић.
 
Вијести

Вријеме