Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Прес у Дому здравља Бијељина
19.10.2020.
Вирусом корона у Бијељина тренутно је заражено 86 особа.

 

У протекла 24 часа на подручју Града Бијељина регистровано је осам нових случајева и евидентиран је пораст заражених међу дјецом школског узраста",рекла је директор Дома здравља Бијељина, прим. др Данијела Ђукин. И овом приликом,  др Данијела, апеловала је на све грађане да сада више него икада буду одговорни, да примјењују мјере личне заштите и да воде рачуна о личној хигијени.

На данашњој конференцији за новинаре др Ђукин говорила је о бесплатним превентивним прегледима становништа, којих је до сада обављено 1282. Одржане су три радионице за дијабетичаре кроз које је едуковано 98 пацијената. 128 жена се одазвало бесплатним гинеколошким прегледима, а на терену и у централном објекту обављено је 77 мамографија.

„Бесплатне превентивне прегледе ћемо вршити све док сви заинтересовани грађани не буду  прегледани, без обзира да ли имају здравствену књижицу или не. Ове седмице превентивни прегледи ће се обављати у Великој Обарској, Батковићу, Бродцу и у Трњацима, а мамографски прегледи ће бити у четвртак у Доњем Црњелову и у суботу у Служби радиолошке и ултразвучне дијагностике у централном објекту Дома здравља Бијељина", рекла је прим. др Данијела Ђукин.

  
Вијести

Вријеме