Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
7. април - Свјетски дан здравља
07.04.2022.
Обиљежавање Свјетског дана здравља има за циљ стварање свијести о одређеној здравственој теми. Ове године Свjетски дан здравља обиљежава се са слоганом " Наша планета, наше здравље".

 

 

   У условима пандемије, загађене планете и као посљедица тога великог броја болести као што су астма, кардиоваскуларне болести, карциноми и слично, Свјетска здравствена организација (СЗО) ће усмјерити пажњу на дјеловање појединца, а преко њега и на ширу друштвену заједницу кроз стварање свијести о борби за здрав живот  и очување здравља на цијелој планети.

   Дом здравља Бијељина заједно са Удружењем дијабета  традиционално, обиљежава ,као и сваке године, Свјетски дан здравља , стављајући се на располагање становништву Семберије  кроз превентивне и промотивне активности (мјерење крвног притиска, шећера у крви, холестерола, савјетима о здравој исхрани и физичким активностима) , а све у циљу раног откривања и спречавања ширења болести.

   Овом прилику Дом здравља је искористио да још једном промовише и упозна наше становнике о недаво отвореном новом  Одјељењу за промоцију здравља и превенцију болести , гдје се грађани увијек могу јавити са циљем очувања свог здравља и раног откривања болести.

  
Вијести

Вријеме