Дом здравља Бијељина, Српске Војске 53 +387 55 415 111
Добродошли   на званичну презентацију Дома здравља Бијељина
Претрага:   
  
Управа

Директор: Прим. др Данијела Ђукин

Рођена 1964. године у Бијељини. Након завршене бијељинске Гимназије Филип Вишњић, уписује Медицински факултет у Београду. После завршеног факултета враћа се у Бијељину, гдје као млад љекар ради на педијатријском одјељењу и активно учествује у културној сфери града.

1995. године уписује специјализацију из области офталмохирургије у Београду, коју успјешно завршава, те од тада као специјалиста офталмолог-офталмохирург ради у бијељинској болници Свети Врачеви, гдје до именовања на мјесто директора Дома здравља Бијељина обавља сложене операције најсавременијим методама.

Од Министарства здравља и социјалне заштите 2015. године добија титулу примаријуса. Члан је Удружеља офталмолога Републике Српске, Љекарске коморе и Друштва љекара Републике Српске, те предсједник одбора Првог међународног конгреса офталмолога Републике Српске. Учесник је и предавач на многим домаћим и међународним конгресима у земљи и иностранству. Због успјеха на пољу менаџерства, 2007. године проглашена је једном од најутицајнијих жена у Републици Српској.

Позната по хуманитарном раду, активан је члан Добротворног братства и сестринства Радост.

Добитница је златне медаље Филип Вишњић за изузетан допринос друштвеном и хуманитарном раду и постигнуте резултате из области офталмологије.

Вјечити борац за људска права, права медицинских радника, за болесне, за гладне, за повратак части и достојанства.

Мајка једне ћерке.

 

Помоћник директора за медицинска питања

Служба правних и кадровских  послова

Служба економско - финансијских послова

Служба општих послова

Главна сестра Дома здравља

 

 

 
Вијести

Вријеме